logo Certificat 24 ore
certificat-energetic

Certificat energetic ILFOV

Realizam certificate energetice si pentru imobile situate in judetul Ilfov si chiar in judetele invecinate. Tariful pentru acestea se negociaza in fuctie de tariful pentru Bucuresti, in general pentru case tariful este acelasi. In tarif este inclusa deplasarea pana la cladirea care se certifica. Termenul de predare este tot 24 ore pentru cladirile sub 1000mp.

In general majoritatea caselor noi se realizeaza in judetul Ilfov. Acestea au cu precadere suprafata in jurul a 200mp, 100mp parter + 100mp etaj sau mansarda. Certificatul energetic pentru acestea, in functie de izolatia folosita, rezulta in clasa A sau B. Cateodata, datorita formei geometrice si a gradului de vitrare (suprafata ferestre in raport cu pereti), oricat de izolata ar fi o casa aceasta iese in clasa B.

Un mare aport la clasificarea unei case o reprezinta si consumul de apa calda menajera. Acesta poate fi, in unele cazuri, chiar mai mare decat consumul pentru incalzire (consumurile se calculeaza anual, in KWh/an.mp, astfel apa calda menajera consumam tot timpul anului pe cand incalzirea doar in lunile de iarna).

Un aport mai mic dar care merita luat in considerare este si iluminatul, acesta poate fi redus prin folosirea corpurilor de iluminat cu led, care in ultima perioada au o ascensiune puternica si un pret din ce in ce mai scazut.

O influenta minora o are si gradul de adapostire (de exemplu o casa in camp pierde mai multa caldura decat una intre alte case).

Termenul standard de predare al certificatului energetic este de 24 ore. In regim de urgenta, certificatul se poate realiza in 3 ore, contra unui tarif suplimentar, ce se discuta cu fiecare client in parte. Acesta presupune aceleasi etape doar ca dupa vizita certificatul se va realiza imediat si se poate ridica de la biroul nostru in 3 ore din Bucuresti, zona Piata Romana.